دسرخوشمزه و خونگی امروز ما
04 تیر 1399
کیم_بستنی با قالب سیلیکونی
یه لیوان شیر
یک چهارم لیوان شکر
یه قاشق غذاخوری پُرررر نشاسته ذرت.)گندم هم میشه ) 90 گرم خامه قنادی
شیر و شکر و نشاسته رو باهم مخلوط کنید بگذارید رو شعله با قاشق آروم هم بزنید تا وقتی مث
فرنی بشه بگذارید کنار تا از دما بیفته.. خامه رو فرم بدید و اضافه کنید به مواد. یکدست که شد
بریزید تو قالب…. 8 ساعت بمونه تو فریزر
نکته. دوست داشتید به شیر اول کاکائو بزنید. یا زعفران و گلاب. یا اینکه وقتی خامه رو اضافه
کردید. میوه هایی مثل. هلو. موز. شاه توت. یا انبه بزنید .